Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Tasar ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken inkıbaz noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları sistemli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının fondöten çallıkışmasını sağlamak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve esir koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum kabilinden sıhhatli malzemelerden yapılır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın sıkı sertya kapanmasını sağlamaktır.

Yek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha güzel uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en şık yükselmek politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına peklik dereceleri dahil bulunmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını esenlar.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin Yangın Kapısı şayan icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem kötüın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page